Aluminium Vlet prijzen 2016

 Aluminium Vlet incl. brandstof
 €    85,00 per dagdeel ( 4 uur )
 €  160,00 hele dag       ( 8 uur )
 €    22,00 voor ieder uur extra
     

 
   
   
     
   
 
   
   
     
 
Klik hier voor reserveringen
Of bel met nummer 038-3867431


Dag deel:  13.00 uur tot 17.00 uur
Dag:          10.00 uur tot 18.00 uur
Andere tijden zijn mogelijk in overleg

 

Afbeelding invoegen
 
Huur voor 1 of meerdere dagen een stoere vlet waarop u de 'kapitein' en eigen baas bent....om vanuit Zwartsluis (prachtig gelegen aan het Zwartewater en de ontsluiting tot het merengebied) door de "De Kop van Overijssel" te varen en met maximaal plm. 6 personen schitterende tochten te ondernemen die u door een van de mooiste waterlandschappen van Nederland zullen voeren, w.o. "De weerribben" en "De Wieden", en waar water, ruimte, rust en riet gratis voorzieningen zijn die de boventoon  voeren.                                                                              
Ook kunt u kiezen voor een tocht over de Overijsselse Vecht richting Dalfsen en Ommen.

Verder bestaat de mogelijkheid om door middel van speciaal voor u uitgezette routes de pittoreske stadjes Vollenhove en Blokzijl aan te doen. Ook kunt u uw tocht een cultuur-historisch tintje geven door musea en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

Kenners weten het al jaren: "De Kop van Overijssel" is ruimschoots voorzien van uitmuntend viswater. Het type boot, met de open kuip, leent zich bij uitstek om op een comfortabele wijze een visje te verschalken. Een onderscheidende eigenschap van dit type schip is de geringe diepgang en daardoor zijn alle schitterende plekjes, ook die gelegen zijn aan ondiep water, in dit unieke waterland voor u bereikbaar. Dit perfecte vaargebeuren kunt u combineren met een voor u op maat gesneden arrangement met een of meerdere overnachtingen incl. ontbijt in een 18e eeuws logement of een bungalow, gelegen aan de rand van het natuurgebied in Zwartsluis

U vaart met:

    • Een stoere open aluminium vlet voorzien van een sterke inboardmotor, wind en buiskap, veel bergruimte,rondzit en kussens, maximaal 6 personen. Voor een grandioze tour door de kop van Overijssel. 
   
Voor de vlet heeft u geen vaarbewijs nodig, maar vaarervaring is wel een vereiste. Natuurlijk besteden wij ruimschoots tijd om u vertrouwd te maken met boot en techniek en nemen wij u mee op een proefvaart waarin alle manoevres aan bod komen.

Ook bestaat de mogelijkheid om ééndaagse tochten met schipper te boeken.

Dus, inderdaad voor "Elk wat wils".

Tip

Informeert u ook eens naar onze zeiltochten met de oudste botter van Nederland de ZS 13, gebouwd in 1868 en recentelijk gerestaureerd.

Een leuk idee voor familie of een bedrijf uitstapje, tevens elke dinsdag en donderdagavond in de maanden juli en augustus een opstaptocht naar het Zwartemeer, richting ondergaande zon. Vertrek 18.00 uur vanaf het "Botterhuus" te Zwartsluis. Prijs € 12,00 per persoon.  

( verdere informatie bij home/ZS13 rondvaarten )